Volcz Birtok Ajka

Egy új szolgáltatással állunk rendekezésetekre szeptembertől és energikusabban mint valaha!

 

Akár baráti társaság vagy céges csapatépítő, egész évben minden nap all inclusive nyújtunk quados túra élményt.

Legyen szó legénybúcsúról vagy lánybúcsúról, születésnapi buliról, céges csapatépítésről vagy csak quadozásról a haverokkal, rövid vagy több napos quad túráról, keress meg minket és kérd személyre szabott ajánlatunkat.

Ez lehetővé teszi, hogy az általad választott csomagjainkkal vendégül lássunk titeket egy igazán felejthetetlen hétköznap vagy hétvégén quad túráinkon.

Keress minket telefonon vagy online!

 06 70 409 5320 

volczquad@gmail.com

https://www.webshop.volczbirtokajka.hu/

A Volcz Birtok személyzete szeretettel vár mindenkit! 

Középpontban a SZÉP Kártya!

A legújabb SZÉP kártya használatot érintő kormányrendelet alapján a SZÉP Kártya tulajdonosok 2021. december 31-ig bármelyik „zsebből” fedezhetik a Kártya elfogadó helyeken a szolgáltatásokat.

Gyertek hozzánk feltöltődni és legyen részetek egy felejthetetlen élményben!

oooooooooo

CSAPATÉPÍTÉS

A 2021-es évtől felkerült palettánkra az akár több napos quad túra szervezés is. Programunkat Magyarországon a Bakony és Kisalföld találkozásánal, a Somló-hegy borvidék közvetlen közelében történik Budapesttől 120km-re. Túráinkon alkalmad lesz, hogy bebarangoljátok a környéket felvezetővel, quadon ülve. Úgy gondoljuk, valamennyi résztvevőnek legyen az kezdő vagy haladó, kellemes és maradandó élményt jelenthet a quad túra. A cégvezetés számára pedig jó alkalom lehet arra, hogy egy különleges csapatépítő tréning keretein belül a munkatársakat a megszokottól eltérő környezetben, más oldalukról is megismerjék.

oooooooooo

TÚRÁINK ÁRAI BRUTTÓ ÁRAK!

A QUADOK FELVÁLTVA VEZETVE IS HASZNÁLHATÓAK!

Csak B kategóriás érvényes jogosítvánnyal vezethető!

Visszatérő ügyfeleinknek 20% kedvezményt biztosítunk!

A járműveket mindenki csak saját felelősségére használhatja! Minden a Quadban okozott kár, illetve a helyreállítás teljes anyagi költsége a bérlőt terheli és a helyszínen köteles megfizetni a szervezőknek.