Volcz Birtok Ajka

Gin kóstoló

Utazás a prémium ginek világába a Volcz birtokon!

GIN KÓSTOLÓ

Utazás a prémium ginek világába a Volcz birtokon!

TÉma : Gin kóstoló - Fedezd fel a gin ízeinek világát a Volcz Birtokon!

VOLCZ BIRTOK AJKA

2023.10.28. 18:00

16.000 FT/FŐ

Eljött az idő, hogy kicsit kiszakadj a mindennapokból, és csatlakozz hozzánk egy izgalmas gin kóstolóra a Volcz Birtokon! 

Ezen az estén lehetőséged lesz egyedülálló gin-különlegességeket kóstolni, melyeket gondosan válogattunk ki számodra. Tapasztalt gin-szakértőink elmesélik a gin történetének érdekességeit, különféle gin típusokat mutatnak be, majd megosztják a titkos receptjeiket!

PROGRAMTERV

WELCOME DRINK

GIN TÖRTÉNETEK

GIN KÓSTOLÁS

SAJÁT GIN TONIC

VACSORAFALATOK

Az estet egy frissítő welcome gin tonikkal indítjuk, ami tökéletes kezdete lesz ennek a kóstolóélménynek. Ez az ital lehetőséget nyújt arra, hogy ellazuljunk egy kicsit és közelebb kerüljünk azokhoz, akik hasonlóan rajonganak a ginekért és a különleges italokért.

Az est során azonban nem csak kóstolunk, hanem tanulunk is. Kiemelkedő gin-szakértőink bemutatják a ginek történetét, és megosztják velünk a legfontosabb információkat a tökéletes gin tonikok készítéséről, valamint az ízek és illatok összehangolásáról.

Ezután megérkezünk a fő attrakcióhoz! Öt különleges prémium gin kerül bemutatásra:

Balaton Gin: A balatoni életérzés inspirálta! Fűszerezése és alapanyagai a balatoni vidék jellegzetes összetevőiből tevődik össze. Fő karakterei: birs, bodza, muskotályos szőlő és a levendula.

Aviation Gin: Ryan Reynolds ginje egytől egyig elbűvöl minket, ebből készül az üdvözlő ital.

Citadelle Gin: A francia gyártmányú gin egyedi ízvilággal és aromákkal büszkélkedik, amit mindenkinek meg kell kóstolnia.

Drumshanbo Gunpowder Gin: Az ír gin különlegességét a gyömbér és a koriander jegyei teszik egyedivé.

June by G’Vine Peach: Egy gyümölcsös, tavaszi gin, amelyben az őszibarack ízét és a gin harmonikus elegyét kóstolhatjuk.

Agárdi Chameleon Gin: Ezt a magyar gin-t a változatosság és az izgalmas ízek jellemzik.

Miután megismertük a gineket, mi magunk is belevethetjük magunkat a kézműves gin tonik készítésének izgalmas világába. Kiválaszthatjuk a kedvenc ginünket és tonikunkat, majd hozzáadhatjuk az általunk választott fűszereket, hogy egy személyre szabott ital szülessen.

Az italkóstolás közben nem kell éhesnek maradnunk, hiszen tapas jellegű vacsorafalatokkal is készülünk, hogy az esténk még kellemesebb legyen.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget október 28-án, gyere el a Volcz Birtokra és csatlakozz hozzánk a Gin Kóstolóra. Új ismerősökre találhatsz, új ízeket fedezhetsz fel, és reméljük egy olyan élményben lehet részed, amelyet soha nem felejtesz el.

Élvezzük együtt az estét a különleges italok és remek társaság körében!

Hogy juthatsz el hozzánk?