Volcz Birtok Ajka

GRILL HÉTVÉGÉK

Élvezd a szenvedélyes ízeket a Volcz Birtok grill hétvégéin!

GRILL HÉTVÉGÉK

Élvezd a szenvedélyes ízeket a Volcz Birtok grill hétvégéin!

TÉma : Grill hétvégéK a volcz birtokon

Élvezd a szenvedélyes ízeket a Volcz Birtok grill hétvégéin! 

Kedves Vendégeink!

Örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy a Volcz Birtokon egy új „eseménysorozat” indult, ami jó hír minden grill szerelmes számára! 

Hogyan is képzeljük el ezeket a fantasztikus hétvégéket? Első sorban természetesen a friss, minőségi alapanyagokra és az ízrobbanásra összpontosítunk. A Volcz Birtok grillkonyhája felkészült arra, hogy megidézze a tűzön sült ételek isteni ízeit, és elkalauzoljon bennünket egy igazi kulináris utazásra.

A menü összeállításánál a klasszikus grillételektől kezdve, mint a szaftos hússzeletek és a ropogós zöldségek, egészen a kreatív grillkölteményekig terjedő választék várja a vendégeket. Íme az új grill étlapunk:

Íme az új grill étlapunk:

Grill tányér /csirkemell, tarja, grill kolbász fóliás burgonyával, joghurtos szósszal, friss salátával

4 290 Ft

Joghurtos pácban érlelt csirkecombfilé pirított burgonyával, friss salátával

4 290 Ft

Pácolt sertéskaraj grillezett kukoricával, fóliás burgonyával, koktélszósszal

4 290 Ft

Mustáros pácban érlelt hátszín grillezett zöldségekkel, pirított burgonyával

4 890 Ft

Grillezett camabert grill zöldségekkel

3 990 Ft

Grillezett garnéla, gomba, édesburgonya zöldfűszeres, citromos vinagrettel

4 890 Ft

A grill hétvégék alkalmával a birtokunk csodálatos környezete is hozzájárul az élményhez. A gyönyörű, zöldellő táj és a nyugodt légkör tökéletes háttér a kikapcsolódáshoz és a jóllakottsághoz. Akár családdal, barátokkal vagy éppen párunkkal érkezünk, biztosak lehetünk benne, hogy egy kellemes, hangulatos atmoszférával találkozunk. A finom falatok, szép környezet és a barátok/család mellett nem csak a sütögetésé és a jó társaságé lesz a főszerep, hiszen ping pong és csocsó asztallal is készültünk nektek! 

Természetesen nem feledkeztünk meg a legkisebb vendégeinkről sem! A gyerekek számára kialakított játszó részünk (hintával, homokozóval, trambulinnal) garantáltan elbűvöli és leköti őket, így a szülők is nyugodtan élvezhetik a grill hétvégék gasztronómiai kalandjait.

Várunk mindenkit szeretettel a Volcz Birtokon, ahol a gasztronómiai élvezetek és a családi szórakozás garantáltan kéz a kézben járnak!