VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ

Lepje meg szeretteit, barátait ajándékutalvánnyal! 15.000. Ft-tól 100.000.ft-ig igényelhető a volczrendezveny@gmail.com -on.

Ajándékutalvány vásárlás és felhasználás: Tudnivalók a Volcz Birtok ajándékutalványok vásárlásáról és felhasználásáról.

1. Az ajándékutalvány címletei
Az ajándékutalvány 15.000,-  20.000,-  25.000,-   50.000,-   75.000,-  100.000.-Ft- os címletekben kerül kibocsátásra.

2. Az ajándékutalvány megrendelése, formája
Az ajándékutalvány kizárólag email-ben rendelhető meg, azt postai úton továbbítjuk a vevőnek. A megrendelés beérkezése után küldünk egy visszaigazoló email-t, amiben szerepel a Volcz Birtok számlaszáma. Az összeg beérkezése után azonnal postázzuk a kiválasztott ajándékkártyát a megrendelő címére. Az ajándékkártya összegén felül kiszámlázásra kerül a nyomdai költség és a postai díj, ami 680.-Ft
Nyomdai úton előállított ajándékutalványt küldünk.

3. Az ajándékutalvány azonosítása és érvényessége
Minden utalvány egyedi kóddal rendelkezik, így mindegyik csak egyszer használható fel. Minden utalvány a vásárlástól számított 6 hónapig érvényes.

4. Az ajándékutalvány tartalmazza az alábbi adatokat:
Címlet
Megajándékozott neve
Utalvány kód
Érvényesség
 

Visszavételi garancia

Hogy 100%-os biztonsággal rendelhess, minden termékünkre és szolgáltatásunkra, amely valamilyen okból nem nyerte el tetszésed, visszavételi garanciát nyújtunk.
Ilyen esetben kérjük az áru/szolgáltatás eredeti számlával történő, 14 napon belüli visszaküldés, valamint annak jelzését, hogy cserét vagy az áru/szolgáltatás ellenértékét kéred-e.
A Szolgáltatót termékeire vonatkozóan a polgári törvénykönyv és a 151/2003. Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, amely azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba a termék nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza.
A jótállás időtartama (a jótállási idő) a tényleges teljesítéssel, tehát a terméknek az Ügyfél részére történő átadásával, vagy a termék üzembe helyezésével kezdődik.
Tartós fogyasztási cikknek minősülnek az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet mellékletében felsorolt termékek, melyekre a jogszabály egy éves kötelező jótállási idő tartalmat ír elő.
Szavatosság
Fogyasztói szerződés esetében a Polgári Törvénykönyv szerint a jogosult a teljesítés időpontjától számított hat hónapos elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági jogait, fogyasztó szerződés esetében azonban az elévülés időtartama egy év. A jogosult fogyasztói szerződés esetében a hiba felfedezésétől számított két hónapon belül terjesztheti elő kifogását.
Ha az Ügyfél a termék meghibásodása miatt a termék átadásától számított három munkanapon belül érvényesíti csereigényét Szolgáltató köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
Árucsere
Ha a megrendelt termék mégsem nyerte el az ajándékozott tetszését, lehetősége van adott értékben egy másik ajándékot választani, vagy magasabb áron fekvő termék/szolgáltatás esetében ráfizetéssel átváltani/cserélni. 14 munkanapon belül vegye fel a kapcsolatot a ügyfélszolgálattal, közölje az adatokat, amiből a rendelés beazonosítható, illetve, hogy milyen terméket mire kíván kicserélni, és munkatársaink ellenőrzik a csere lehetőségét.
EnglishGermanHungarian