Volcz Birtok Ajka

SZÁLLÁS

SZÁLLÁS

szállj meg nálunk

szobák

Birtokunkon 4 szoba és 2 apartmanház található. A szobák mindegyikében síkképernyős kábel TV és saját fürdőszoba, légkondícionáló gondoskodik a kellemes időtöltésről. A szálláson minden nap kontinentális reggeli fogyasztható. Minden szobánk légkondícionált, és rendelkezik külön fürdőszobával, ingyenes WIFI-vel. Balatonfüred 44 km-re van a szállástól. A legközelebbi reptér az 53 km-re fekvő Hévíz–Balaton repülőtér.

volcz-szoba-birtok
Faház2sz2
Étteremszoba2
Étteremszoba4
sarga-apartmanhaz-volcz-birtok-nappali
FaházFürdő1
FaházFürdő2
Faháznappali2
szállj meg nálunk

APARTMANHÁZAK

A birtokon a 4 szoba mellett két fa apartmanház is található. Mindkét apartmanházunkban 6 fő elfér, így akár egy nagyobb családnak vagy baráti társaságnak is ideális választás. A kényelmes ágyak, a puha ágyneműk és a modern fürdőszobák garantálják a pihentető éjszakákat a természet csendjében. Minden szobában síkképernyős kábel TV áll rendelkezésedre, így akár egy hosszú kirándulás vagy aktív nap után is kikapcsolódhatsz kedvenc műsoraid vagy filmjeid nézésével. A szobák privát fürdőszobával, légkondicionálóval és ingyenes WIFI-vel rendelkeznek.

ÁRAINK

SZOBÁK

20.000 Ft

/éjszaka/2 fő

Reggeli kérhető: 3.000 Ft/fő

APARTMANHÁZAK

45.000 Ft

/éjszaka/4-6 fő

Reggeli kérhető: 3.000 Ft/fő   |   Pótágy: 5.000 Ft/fő

Házirendünk célja, hogy a szükséges információk birtokában nyugodt, kellemes pihenést biztosítsunk és elkerüljük az esetleges félreértéseket.

A HÁZIREND a vendégházban tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik.

Érkezés és elutazás:

A szobák az érkezés napján 14 órától foglalhatók el, kérjük kedves vendégeinket, a szobákat elutazás napján 10 óráig elhagyni szíveskedjenek. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! 

Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kapukat és az épület bejáratait kulcsra zárni! A szobák elhagyásakor az ablakok és ajtók zárására fokozottan ügyeljenek. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adnia szállásadó részére.A kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

Az érkezés és utazás időpontjában igény esetén a tulajdonos a helyszínen tartózkodik.

Berendezés:

Kérjük a szálláshely épületeit, eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és baleset-védelmi szabályokat betartani.A házban található berendezési tárgyakat csak a szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.

A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

A benti berendezési tárgyakat (ágy, ágynemű, pléd, asztalok, székek, stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe.

A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

Dohányzás:

A szálláshelyen, 18 éven aluli vendégek szeszesitalt nem fogyaszthatnak, nem dohányozhatnak! Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni tilos! (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) A kertben dohányzásra kijelölt helyek: a kiépített tűzrakóhely környéke, valamint a ház előtti tornác. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, továbbá hamutartót használni!

 

 

Értékek:

A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer, telefon, laptop) , valamint az udvaron  álló gépjárművek biztonságáért felelősséget nem vállalunk. A talált tárgyakat kérjük leadni a szálláshely vezetőjének.

Állatok:

A szálláshelyre háziállat csak egyeztetés szerint hozható.

Megértésüket előre köszönjük!

Látogatók fogadása:

A vendégházat a megrendelésben szereplő számú vendég veheti igénybe. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen a fizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

Kert:

A kertet a házigazda gondozza. Kérjük, ügyeljenek a növények épségére, legyen az virág vagy zöldség. Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni. Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállás vezetőjét azonnal tájékoztatni kell.

 

Takarítás

7 éjszakánál hosszabb tartózkodás esetén takarítás és textíliacsere biztosított.

 

Egyéb:

A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, a vendégházban 22-08 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy hangos zenét hallgatni.

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítja.

Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet stb.).

Szeretnél pár nyugodt napot?

Birtokunkon meg is pihenhetsz, négy szobával és egy apartmanházzal várunk titeket!

Tisztaság
0 %
Szoba
0
Apartmanház
0
Programlehetőség
0 +
Túrázz a Bakonyban

Környékbeli úticélok, lehetőségek

Könnyű dolga van annak, aki a Bakonyban szeretne túrázni, hiszen válogathat több látnivalók közül is.

Összeszedtünk nektek párat, ami miatt érdemes felénk utazni! 🙂

somló-latnivaló
turazas-bakony
kalandpark-kislőd
balaton
 • Somlói vár
 • Pannon Csillagda
 • Bánd – Esseg vára
 • Sobri Jóska Kalandpark
 • Magyarpolány – Kálvária
 • Csúrgókút – Magyarpolány
 • Úrkút – Csárdahegyi őskarszt
 • Hölgykő vára – Városlőd
 • Tűzköves Hegyi Barlang , Tiszafás, Kőlik -Szentgál
 • Herendi Porcelánium
 • Kinizsi vár – Nagyvázsony
 • Kisvonattal a bakonyban – Bakonyjákó
 • Balaton, Veszprém, Sümeg, Tapolca
 • Salföld major